De Osteopaten ons team

blokken-balk-1920px
pasfotovalerie

Valérie Groeneweg

Na een zesjarige studie in Parijs behaalde ik in 2007 mijn diploma in osteopathie. Na een jaar in Frankrijk te hebben gewerkt ben ik naar Nederland verhuisd en ben ik binnen verschillende praktijk werkzaam geweest. In 2015 heb ik Osteopathie Herengracht opgericht waar ik met heel veel plezier werk.

Mijn passie ligt in het begrijpen waarom klachten ontstaan en zorgen dat de balans in lichaam en geest weer gevonden kan worden. Ik hou van een persoonlijk contact met de mensen die ik behandel en daar gaat de hele praktijk ook voor.

Ik heb een bijzonder interesse voor het behandelen van baby’s, zwangere vrouwen en voor de zorg na de zwangerschap vind ik ook heel belangrijk. In 2011 heb ik de 2 jarige opleiding osteopathie bij kinderen gevolgd en ik blijf hiervoor mij constant bijscholen.

Ik ben ook mama van twee lieve dochters.

wendy

Wendy van Nooten:

In 2003 behaalde ik het diploma licentiaat in de Lichamelijk Opvoeding aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Vervolgens studeerde ik osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent. Sinds 2007 ben ik werkzaam als osteopaat. Na mijn opleiding osteopathie ging ik assisteren in de lessen om vervolgens te doceren aan verschillende scholen in binnen- en buitenland. Mijn specialisatie binnenin de osteopathie zelf ligt in het cranio-sacrale bereik. Mijn hart ligt in het voelen en behandelen van baby’tjes, kinderen en volwassenen. Mijn passie ligt in het breder begrijpen van de persoon (zijn lichaam en symptomen), zijn connectie met de geest en de positie in zijn leven. 

hand rug 800pix

Osteopathie Herengracht

Herengracht 318

1016 CE Amsterdam

E: info@osteopathieherengracht.nl

T: +31 (0)20 – 723 5174

nl_NL_formalDutch
nl_NL_formalDutch